Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde dağıtmak başüstüneğu bağırsakin, kabil olan en endamsız sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak için önlem allıkınmaktadır.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Ivedili durumlarda kararlı tahliyeyi kolaylaştırarak ürkü muhtemellığını azaltır. Konuma ve ihtiyaca nazaran hem karıneriye hem de dışarıya monte edilebilirler.

Alanında kompetan ve sertifikalı mebdeçılarımızın yardımları ile her yangın kapısı projeye elverişli yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma birebir şekilde boş bulundurulmasından, çatı veya davranışyeri sahibi Yangın Kapısı Fiyatları ve yöneticileri sorumludur.

Yangın Kapısı Kolu aşağı akıllıca itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Dizi örgüsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı fonksiyonel ve dört başı mamur olmalıdır.

Yangın bapsı; beşer katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with Yangın Çıkış Kapısı you after sales.

Binalarda belirli standartlarda yan alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page